emissores


MANUAL DE L'ÚS CORRECTE D'EMISSORES DEL PROJECTE DE LA FCC.

El Projecte Emissores, pioner a l’Estat, ha servit de referent per a moltes altres comunitats autònomes, que mica en mica  han vist la necessitat de seguir els passos de la Federació Catalana de Caça. Aquest projecte, que s’ha anat consolidant al llarg de les temporades, ha de ser de tots nosaltres i per a tots nosaltres. 

El conveni establert amb Telecomunicacions ens permet disposar d’unes freqüències d’ús exclusiu per a les societats federades.

La darrera ampliació de freqüències ens permet disposar d’un major nombre de canals: hem passat dels 100 als 150 actuals.

Arran de l’increment en les actuacions de control i de les sancions aplicades a alguns usuaris il·legals, en la FCC es va acordar informar- vos que tots aquells que disposeu d’emissores il·legals, podeu posar-vos en contacte amb les vostres Territorials  per tal que se us inclogui en el Projecte, sempre que sigui possible tècnicament.

En motiu de diverses consultes que ens h.an arribat des de diferents societats de caçadors aprofitem per aclarir-vos que en

cap cas serà possible l’ús dels canals del projecte català amb targetes federatives d’altres autonomies, i viceversa. Tampoc és legal utilitzar canals d’una altra autonomia amb la federativa catalana.

 

La FCC està confeccionant un protocol que compleixi amb la normativa del Projecte Emissores mitjançant el qual diverses distribuïdores de Catalunya seran autoritzades a comercialitzar nous models amb els canals de la FCC. D’aquesta manera esperem donar millor servei als caçadors federats i facilitar-vos l’adquisició d’emissores legalitzades.

 

   

 

PER PODER UTILITZAR ELS CANALS DE LA FCC:

 

  • El caçador ha d’estar federat amb la corresponent taxa inclosa a la tarja federativa/document únic

 

  • La societat ha de disposar d’un canal assignat per aquesta Representació Territorial i no es pot fer ús de cap canal que no sigui l’assignat a la societat.

 

+ En el següent pdf teniu tota la informació i resposta a les vostres inquietuds :Més informacióPolítica de privacitat Política de privacitat xarxes socials Avís legal


Representació Territorial de la Federació Catalana de Caça a Barcelona
C/ Domènech i Montaner núm. 20, 08205, Sabadell | Telf. 93 2682307 | Fax. 93 2682927 | Nif Q 5855923H

Federació Catalana de Caça