COMISSIÓ DE HOMOLOGACIÓ EL PROPER DIA 29 DE NOVEMBRE A BARCELONA.

21/11/2022
La propera reunió de la comissió de homologació serà el proper dimarts dia 29 de novembre a la seu de la Representació Territorial de la FCC a Barcelona.


REPRESENTACIÓ TERRITORIAL DE LA FCC A BARCELONA
C/ DOMENECH I MUNTANER, Nº 20, 08205, SABADELL
TEL. 93 268 23 07


Per tant, si teniu algun trofeu per homologar a Barcelona, el proper dia 29 de novembre, a partir de les 11 del mati, els podreu portar a la seu de la Representació Territorial de la FCC a Barcelona. 


IMPORTANT: SI PORTEU UN TROFEU A HOMOLOGAR TENIU DE PORTAR EL FORMULARI CORRECTAMENT COMPLIMENTAT ( DJUNTEM FORMULARI)
Així mateix, per tal de planificar l’organització dels treballs a realitzar, és important que comuniqueu a la Territorial de Barcelona que vindreu a homologar, Així com la quantitat de trofeus que portareu.


SOLꞏLICITUD DEGUDAMENT COMPLIMENTADA I SIGNADA QUE INCLOU:


Nom i cognoms de la persona que lliura el trofeu.
Nom i cognoms i dades de contacte del propietari del trofeu.
Data de la cacera.
Lloc on ha estat abatut el trofeu, indicant la reserva, l'àrea de caça, la finca privada, la finca local o l'àrea privada de caça. També ha d'indicar-se el municipi, la província i la comunitat autònoma.
Número de matrícula de l'àrea privada de caça o autorització en els casos en els quals no existeixi cap altre document establert anteriorment.


Recordar que han de transcórrer més de 30 dies entre la data de cacera i la data d'homologacióMés informacióPolítica de privacitat Política de privacitat xarxes socials Avís legal


Representació Territorial de la Federació Catalana de Caça a Barcelona
C/ Domènech i Montaner núm. 20, 08205, Sabadell | Telf. 93 2682307 | Fax. 93 2682927 | Nif Q 5855923H

Federació Catalana de Caça