ÈXIT EN LA PROVA DE RASTRE SOBRE SENGLAR DEL LLUÇANÈS

08/04/2024




ÈXIT EN LA PROVA DE RASTRE SOBRE SENGLAR DEL LLUÇANÈS
Entre la plana de Vic i el Berguedà, el Lluçanès és l'escenari perfecte per a la prova de rastre del senglar. En aquesta competició, els gossos de caça demostren les seves habilitats innates de seguiment a través dels camins del bosc, tot mentre els caçadors observen amb admiració la seva destresa darrere dels senglars.


La prova de rastre sobre senglar del Lluçanès va ser un èxit en general; el públic va poder gaudir de moments fantàstics veient el treball dels gossos. Durant alguns moments, la calor va apretar, però en la majoria d'engegades va fer bastant fresca. És un terreny exigent per fer el rastre del senglar amb molta densitat d'altres espècies que posa a prova als gossos. A més, la orografia fa que sigui complicat seguir l'olor del senglar, però tot això fa que es pugui valorar molt la qualitat dels gossos.


Es va comptar amb l'assistència de participants amb molt renom i amb gossos de gran qualitat.


Cal agrair el treball i esforç de l’organització doncs realitzar una prova d’aquest nivell no és cosa fácil. Des de la Territorial de Barcelona els animem a continuar en aquesta línea, i com no pot ser d’altre forma, tornarem a oferir la nostre col•laboració per properes edicions.
Enhorabona!

 

 

 





Política de privacitat Política de privacitat xarxes socials Avís legal


Representació Territorial de la Federació Catalana de Caça a Barcelona
C/ Domènech i Montaner núm. 20, 08205, Sabadell | Telf. 93 2682307 | Fax. 93 2682927 | Nif Q 5855923H

Federació Catalana de Caça